Magret confitat amb empedrat
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per cada persona
- 1 cuixa d'ànec envasada al buit i confitada en el seu propi greix
- 150 g de mongetes del ganxet amb una mica d'aigua de la seva cocció
- 1 escalunya
- 1 retall de pernil salat
PREPARACIÓ
Escalfeu suaument, sense treure-la de la bossa de buit, la cuixa en el microones (3 min. entre 300-400 w). Obriu la bossa i aboqueu-hi una mica del greix fos de l'ànec en una cassola. En aquest greix, sofregiu-hi suaument l'escalunya picada finament fins que sigui rossa. Afegiu-hi el pernil talladet en dauets i, immediatament, les mongetes amb part de la seva aigua de cocció. Arrenqueu un xup-xup lent i poseu la cuixa a dins de la cassola, amb molta cura de no trencar-la. Poseu al punt de sal. Podeu afegir-hi unes olives negres, o desfer-hi una culleradeta d'olivada, algun filet de pebrot escalivat, carxofes, etc., però la base ja la teniu.
Emplateu-ho i espolseu-hi amb una mica de porradell o julivert picat o alfàbrega genovesa, etc.
Emplateu-ho i espolseu-hi amb una mica de porradell o julivert picat o alfàbrega genovesa, etc.