Llamàntol rostit a la cocota
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Monje i Josep Muniesa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Via Veneto, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 llamàntols d'1 kg per unitat
- 250 g de pasta de full
- 1 ou
- 4 espàrrecs verds
- 2 cors de carxofes
- 8 cebetes de platillo
- 100 g de bolets
- 4 minipastanagues
- 8 patates noves
- oli de julivert
- suc de llamàntol
- 50 g de mantega
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el llamàntol tallat en trossos dins d'un cassó amb aigua bullint i deixeu-lo coure durant 3 minuts.
Després, enfarineu-lo i poseu-lo en una paella amb oli perquè s'enrosseixi una mica. A continuació, salteu les verduretes, que prèviament haureu escaldat, en una paella amb oli. Tot seguit, poseu el llamàntol, les verduretes, el suc de llamàntol i l'oli de julivert en un recipient per al forn. Després, estireu la pasta de full i feu-hi una tira, pinteu-la amb ou batut, i poseu-la al voltant de la cassola, tapada, per a segellar-la i aconseguir que es cogui al vapor. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 15 minuts. I ja per acabar, obriu el recipient i emplateu-ne el contingut.
Després, enfarineu-lo i poseu-lo en una paella amb oli perquè s'enrosseixi una mica. A continuació, salteu les verduretes, que prèviament haureu escaldat, en una paella amb oli. Tot seguit, poseu el llamàntol, les verduretes, el suc de llamàntol i l'oli de julivert en un recipient per al forn. Després, estireu la pasta de full i feu-hi una tira, pinteu-la amb ou batut, i poseu-la al voltant de la cassola, tapada, per a segellar-la i aconseguir que es cogui al vapor. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 15 minuts. I ja per acabar, obriu el recipient i emplateu-ne el contingut.