Llamàntol rostit a la cocota

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Monje i Josep Muniesa
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Via Veneto, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 llamàntols d'1 kg per unitat
  • 250 g de pasta de full
  • 1 ou
  • 4 espàrrecs verds
  • 2 cors de carxofes
  • 8 cebetes de platillo
  • 100 g de bolets
  • 4 minipastanagues
  • 8 patates noves
  • oli de julivert
  • suc de llamàntol
  • 50 g de mantega
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el llamàntol tallat en trossos dins d'un cassó amb aigua bullint i deixeu-lo coure durant 3 minuts.
Després, enfarineu-lo i poseu-lo en una paella amb oli perquè s'enrosseixi una mica. A continuació, salteu les verduretes, que prèviament haureu escaldat, en una paella amb oli. Tot seguit, poseu el llamàntol, les verduretes, el suc de llamàntol i l'oli de julivert en un recipient per al forn. Després, estireu la pasta de full i feu-hi una tira, pinteu-la amb ou batut, i poseu-la al voltant de la cassola, tapada, per a segellar-la i aconseguir que es cogui al vapor. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 15 minuts. I ja per acabar, obriu el recipient i emplateu-ne el contingut.