Llagostins amb ceba

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Club Nàutic

INGREDIENTS

  • 800 g de llagostins
  • 2 cebes
  • 1 cabeça d'alls
  • pebre en gra
  • 2 fulles de llorer
  • 1 got d'oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

En primer lloc, talleu les cebes en juliana i poseu-les a daurar en una paella amb oli ben calent.
Quan la ceba estigui mig fregida, afegiu-hi les fulles de llorer, el pebre negre i els alls, prèviament aixafats amb l'ajuda d'un ganivet. Un cop la ceba ja estigui gairebé a punt, tireu-hi els llagostins, saleu-los i deixeu-los uns 5 minuts al foc. Passat aquest temps, passeu-ho tot (oli inclòs) en una safata. I ja per acabar, poseu-ho al forn, a 150 graus i durant 5 minuts.