Lasanya

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Lasanya
  • (per a 2 persones)
  • lasanya precuita d'ou "El Pavo"
  • lasanya precuita d'espinacs "El Pavo"
  • Per al farciment:
  • 1 fetge de rap
  • 1,5 kg de lluç congelat
  • pebre verd
  • 2 llesques de pa sec
  • vi blanc
  • espinacs
  • 1 pastanaga
  • 2 carbassons
  • 1 ceba
  • Per a la salsa:
  • 600 ml de crema de llet
  • curri de Madràs
  • mantega
  • formatge suau de fondre
  • tomàquets assecats remullats

PREPARACIÓ

1.Posem oli a la cassola per començar a fer la lasanya. Sal i pebre al fetge, i el posem a dins perquè es dauri.

2.Hi aboquem la ceba, hi afegim la pastanaga i, després, el carbassó. Esclafem el pebre verd i el barregem amb el vi blanc. Ho aboquem a la cassola.

3.Li traiem la pell, al lluç, i el tallem a daus. Quan l'alcohol del vi s'ha reduït, hi afegim el lluç. Hi tirarem pa perquè es begui l'excés d'aigua.

4.Quan estigui tot ben compactat, hi afegirem els espinacs.

5.Paral·lelament, hem fet bullir la crema de llet, i hi hem afegit el curri de Madràs. Després, hi posem el tomàquet.

6.Un cop fet el farciment, i quan hagi espessit la crema de llet, al punt de sal, comencem a muntar la lasanya.

7.Pintem amb mantega la base de la safata. Amb el mateix pinzell, posem una mica de crema de llet a la base.

8.Ara hi col·loquem làmines d'ou. Una capa de farciment al damunt, ben estesa...

9.Més làmines, però d'espinacs... i repetim la operació. I així, una altra capa...I tapem la lasanya amb tres làmines més d'espinacs.

10.Hi aboquem la crema de llet per sobre, fins que quedi ben coberta. Hi posem dauets de mantega i el formatge suau que hem ratllat. I tot a gratinar al forn. Després ho deixarem que reposi 10 minuts més.