Goulasch de xai amb cervesa i bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Roc Carbonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bier-Art, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 cuixes de xai
- 2 cebes
- 1 fulla de llorer
- farigola
- 2 cerveses torrades (Dominus dubble bruin 33cl)
- 2 culleradetes de paprika (pebre vermell picant)
- sal i pebre
- farina
- oli
- 150 g de bolets confitats
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el xai amb sal, pebre i pebre vermell.
Després enfarineu-lo i poseu-lo en una paella amb oli. Després fregiu la ceba en una altra paella amb el mateix oli de fregir la carn. Afegiu-hi el llorer i la farigola. Llavors incorporeu-hi la carn. Doneu-hi dues voltes i afegiu-hi la cervesa. Apugeu el foc i deixeu-ho reduir fins a la meitat. Llavors incorporeu-hi els bolets confitats amb oli (que haureu aconseguit bullint els bolets amb oli i deixant-los refredar amb el mateix oli). Remeneu-ho una mica i rectifiqueu-ho de sal i de pebre. Deixeu-ho bullir a foc lent durant una hora. Si veieu que la salsa es redueix molt, podeu afegir-hi una mica d'aigua o cervesa. Finalment, deixeu-ho reposar fins al dia següent perquè estigui més bo.
Després enfarineu-lo i poseu-lo en una paella amb oli. Després fregiu la ceba en una altra paella amb el mateix oli de fregir la carn. Afegiu-hi el llorer i la farigola. Llavors incorporeu-hi la carn. Doneu-hi dues voltes i afegiu-hi la cervesa. Apugeu el foc i deixeu-ho reduir fins a la meitat. Llavors incorporeu-hi els bolets confitats amb oli (que haureu aconseguit bullint els bolets amb oli i deixant-los refredar amb el mateix oli). Remeneu-ho una mica i rectifiqueu-ho de sal i de pebre. Deixeu-ho bullir a foc lent durant una hora. Si veieu que la salsa es redueix molt, podeu afegir-hi una mica d'aigua o cervesa. Finalment, deixeu-ho reposar fins al dia següent perquè estigui més bo.