Goulasch de xai amb cervesa i bolets

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Roc Carbonell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bier-Art, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 cuixes de xai
  • 2 cebes
  • 1 fulla de llorer
  • farigola
  • 2 cerveses torrades (Dominus dubble bruin 33cl)
  • 2 culleradetes de paprika (pebre vermell picant)
  • sal i pebre
  • farina
  • oli
  • 150 g de bolets confitats

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el xai amb sal, pebre i pebre vermell.
Després enfarineu-lo i poseu-lo en una paella amb oli. Després fregiu la ceba en una altra paella amb el mateix oli de fregir la carn. Afegiu-hi el llorer i la farigola. Llavors incorporeu-hi la carn. Doneu-hi dues voltes i afegiu-hi la cervesa. Apugeu el foc i deixeu-ho reduir fins a la meitat. Llavors incorporeu-hi els bolets confitats amb oli (que haureu aconseguit bullint els bolets amb oli i deixant-los refredar amb el mateix oli). Remeneu-ho una mica i rectifiqueu-ho de sal i de pebre. Deixeu-ho bullir a foc lent durant una hora. Si veieu que la salsa es redueix molt, podeu afegir-hi una mica d'aigua o cervesa. Finalment, deixeu-ho reposar fins al dia següent perquè estigui més bo.
Anar al contingut