Ganache de xocolata

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Palou
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tívoli tercer mil·lenni, Barcelona

INGREDIENTS

  • 250 g de cobertura de xocolata
  • 250 cl de nata líquida
  • 1/4 dl l de brandi
  • 25 g de mantega
  • 250 g de maduixots
  • 100 g de groselles
  • 100 g de móres
  • 100 g de gerds
  • 1 manat de menta fresca
  • 100 g de sucre
  • licor per flamejar

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la nata, el sucre i el brandi en un cassó.
Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi la cobertura de xocolata. Remeneu-ho i afegiu-hi la mantega. Després col·loqueu-ho en motllos petits i rodons, i deixeu-ho refredar al congelador. Mentrestant, poseu mantega en una paella. Quan estigui desfeta, incorporeu-hi el sucre i remeneu-ho. Després, afegiu-hi les fruites tallades i una mica de licor, i flamegeu-ho. Finalment, traieu la xocolata dels motllos i decoreu-ho amb les fruites flamejades.