Gambes amb bolets i tirabecs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Kao Chien Jung
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona
INGREDIENTS
- 16 cues de gambes fresques
- 50 g de ceps
- 50 g de rossinyols
- 50 g de xiitake
- 50 g de gírgoles
- 50 g de tirabecs
- 1/2 l de brou vegetal
- oli d'oliva
- alls
- julivert
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en un wok amb oli de gira-sol salteu els rossinyols, els ceps i les gírgoles, tots tallats a trossos.
Quan estiguin ben daurats, afegiu-hi l'oli d'all, els xiitakes deshidratats prèviament remullats, els tirabecs tallats a trossos, el vi d'arròs, el pebre, el brou, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure tot junt durant uns 5 minuts.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli, salteu les gambes senceres durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu els bolets i poseu-hi les gambes al costat.
Quan estiguin ben daurats, afegiu-hi l'oli d'all, els xiitakes deshidratats prèviament remullats, els tirabecs tallats a trossos, el vi d'arròs, el pebre, el brou, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure tot junt durant uns 5 minuts.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli, salteu les gambes senceres durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu els bolets i poseu-hi les gambes al costat.