Galeta Bretona amb xocolata i fruita seca

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: RamAula Chocavic
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb

INGREDIENTS

  • 125 g de mantega
  • 160 g de farina fluixa
  • 2 g de sal
  • 110 g de sucre glaç
  • 50 g de rovells d'ou
  • 6 g d' impulsor
  • 200 g de xocolata de cobertura al 70 %
  • 200 g de nata líquida
  • 75 g de mantega fresca
  • anís en gra
  • grans de cafè
  • pinyons torrats
  • festucs
  • panses de Corint

PREPARACIÓ

Per començar, barregeu la mantega i la farina.
Quan s'hagi incorporat una mica, afegiu-hi el sucre, els rovells d'ou i la sal. Remeneu-ho. Després, tapeu la massa amb paper film i deixeu-la reposar 2 hores a la nevera. Tot seguit, estireu la massa amb l'ajuda d'un corró i talleu les galetes amb l'ajuda d'uns motlles cilíndrics. Després, poseu les galetes amb els motllos en una safata per al forn i deixeu-ho coure al forn durant 10 minuts a 160 o 170 graus. Per fer la trufa, barregeu la nata líquida bullida amb la cobertura de xocolata. Incorporeu-hi la mantega i torneu-ho a barrejar. I ja per acabar, col·loqueu la trufa sobre la galeta cuita amb l'ajuda d'una màniga pastissera. Decoreu la galeta amb panses, pinyons, festucs, anís en gra i cafè en pols.
Anar al contingut