Galeta Bretona amb xocolata i fruita seca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: RamAula Chocavic
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb
INGREDIENTS
- 125 g de mantega
- 160 g de farina fluixa
- 2 g de sal
- 110 g de sucre glaç
- 50 g de rovells d'ou
- 6 g d' impulsor
- 200 g de xocolata de cobertura al 70 %
- 200 g de nata líquida
- 75 g de mantega fresca
- anís en gra
- grans de cafè
- pinyons torrats
- festucs
- panses de Corint
PREPARACIÓ
Per començar, barregeu la mantega i la farina.
Quan s'hagi incorporat una mica, afegiu-hi el sucre, els rovells d'ou i la sal. Remeneu-ho. Després, tapeu la massa amb paper film i deixeu-la reposar 2 hores a la nevera. Tot seguit, estireu la massa amb l'ajuda d'un corró i talleu les galetes amb l'ajuda d'uns motlles cilíndrics. Després, poseu les galetes amb els motllos en una safata per al forn i deixeu-ho coure al forn durant 10 minuts a 160 o 170 graus. Per fer la trufa, barregeu la nata líquida bullida amb la cobertura de xocolata. Incorporeu-hi la mantega i torneu-ho a barrejar. I ja per acabar, col·loqueu la trufa sobre la galeta cuita amb l'ajuda d'una màniga pastissera. Decoreu la galeta amb panses, pinyons, festucs, anís en gra i cafè en pols.
Quan s'hagi incorporat una mica, afegiu-hi el sucre, els rovells d'ou i la sal. Remeneu-ho. Després, tapeu la massa amb paper film i deixeu-la reposar 2 hores a la nevera. Tot seguit, estireu la massa amb l'ajuda d'un corró i talleu les galetes amb l'ajuda d'uns motlles cilíndrics. Després, poseu les galetes amb els motllos en una safata per al forn i deixeu-ho coure al forn durant 10 minuts a 160 o 170 graus. Per fer la trufa, barregeu la nata líquida bullida amb la cobertura de xocolata. Incorporeu-hi la mantega i torneu-ho a barrejar. I ja per acabar, col·loqueu la trufa sobre la galeta cuita amb l'ajuda d'una màniga pastissera. Decoreu la galeta amb panses, pinyons, festucs, anís en gra i cafè en pols.