Frikadeller med kartoffelsalat (Mandonguilles amb amanida de patata) - Dinamarca

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Mogens Hoejgaard i Marianne Klitgaard (Club Nòrdic), Barcelona

INGREDIENTS

  • carn picada de porc
  • ceba
  • ous
  • crema de llet
  • farina
  • patates
  • cirerols
  • raves
  • maionesa
  • iogurt
  • julivert
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Barregeu la carn picada amb la ceba, tallada ben petita, els ous, la crema de llet, la farina, la sal i el pebre. Amb aquesta barreja feu les boles de les mandonguilles i fregiu-les.
Bulliu les patates, tallades a daus, en força aigua.
Prepareu una salsa a base de maionesa, iogurt i ceba ben picada.
Barregeu les patates amb la salsa i poseu-hi uns quants cirerols, raves i fulles de julivert pel damunt.
Serviu les mandonguilles amb l'amanida de patates d'acompanyament.

Anar al contingut