Fondue de xocolata

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Fondue de xocolata
  • (per compartir)
  • Per a la fondue
  • 300 g de xocolata amb llet (50%)
  • 250 g de xocolata negra (74%)
  • 50 g de sucre
  • 100 ml de llet
  • Per sucar-hi:
  • pera
  • maduixes
  • mango
  • plàtan
  • raïm blanc
  • broquetes

PREPARACIÓ

1. Aboquem dins d'un bol la xocolata amb llet i la xocolata negra.
2. Afegim al recipient la llet i el sucre.
3. Tapem el bol amb paper film i el reservem.
4. Fiquem al microones uns coixins tèrmics que mantindran la xocolata calenta a taula.
5. Mentre s'escalfen els coixins, pelem i tallem la fruita a trossets i la posem en un plat per anar a taula.
6. Traiem els coixins tèrmics del microones i hi posem el bol tapat amb paper film. L'escalfem fins que la xocolata es fongui.
7. Col·loquem els coixins tèrmics a taula i el bol amb la xocolata desfeta al damunt, perquè es mantingui calenta. Que comenci el berenar!