Financer de festucs

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: La Vienesa
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Vienesa, Sant Feliu de Guíxols / Girona

INGREDIENTS

  • 150 g de sucre
  • 60 g de pols de festucs
  • 60 g de farina
  • 3 g de llevat
  • 90 g de mantega
  • 150 g de clares d'ou
  • festucs

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els festucs en pols, la farina, el sucre i el llevat en un bol i barregeu-ho.
Després, afegiu-hi les clares i torneu-ho a remenar. Incorporeu-hi la mantega fosa i continueu-ho remenant. Finalment, deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. A continuació, poseu la massa en una màniga pastissera i empleneu els motllos rodons i petits i col·loqueu-hi a sobre de cada financer una mica de festucs triturats. Deixeu-ho coure al forn a 190 graus durant 9 minuts. I ja per acabar, desemmotlleu els financers i serviu-los.
Anar al contingut