Fetge gras a la papillota
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Drolma
INGREDIENTS
- 1 fetge gras d'ànec de 600 g
- 150 g de ceps
- 2 escalunyes
- 1 tassa de brou
- 1 copeta de suc de tòfona
- sal gruixuda
- pebre en gra
- 1 gotet d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
Comenceu salpebrant el fetge d'ànec.
Emboliqueu-lo amb paper film i deixeu-lo reposar una hora a la nevera. Talleu els ceps a rodanxes, saleu-los i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. En una altra paella, poc escalfada, enrossiu el fetge d'ànec. Un cop tingueu el fetge daurat, emboliqueu-lo amb paper d'alumini, juntament amb els ceps, el suc de tòfona i escalunya. Poseu-hi també una mica de brou i tanqueu la papillota. Passeu-ho al forn durant 8 o 10 minuts. Per acabar, obriu la papillota i serviu el fetge amb el suc.
Emboliqueu-lo amb paper film i deixeu-lo reposar una hora a la nevera. Talleu els ceps a rodanxes, saleu-los i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. En una altra paella, poc escalfada, enrossiu el fetge d'ànec. Un cop tingueu el fetge daurat, emboliqueu-lo amb paper d'alumini, juntament amb els ceps, el suc de tòfona i escalunya. Poseu-hi també una mica de brou i tanqueu la papillota. Passeu-ho al forn durant 8 o 10 minuts. Per acabar, obriu la papillota i serviu el fetge amb el suc.