Farofa de frango ('Farofa' de pollastre) - Minas Gerais, Brasil
- Programa: Karakia
- Cuina: Cristiane Murta i Elisvan Rufino, Barcelona
INGREDIENTS
- polvillo (farina de manioca)
- brou de pollastre (o el suc de cocció del pollastre si feu Frango com quiabo)
- ceba
- sal
PREPARACIÓ
Sofregiu la ceba trinxada en una cassola amb oli. Afegiu-hi un cullerot (o el que creieu necessari) de suc de pollastre i feu-ho coure uns minuts. Rectifiqueu-ho de sal.
Després, afegiu-hi la farina de mandioca, abocant-la en forma de pluja, mentre ho aneu remenant perquè es vagi espessint.
Hi heu de posar tanta farina de mandioca com el líquid ho admeti. Remeneu-ho fins que la textura final sigui semblant a la del cuscús.
La Farofa se serveix sola o també com a acompanyament de qualsevol plat de pollastre, carn o peix.
Després, afegiu-hi la farina de mandioca, abocant-la en forma de pluja, mentre ho aneu remenant perquè es vagi espessint.
Hi heu de posar tanta farina de mandioca com el líquid ho admeti. Remeneu-ho fins que la textura final sigui semblant a la del cuscús.
La Farofa se serveix sola o també com a acompanyament de qualsevol plat de pollastre, carn o peix.