Estofat de vedella amb capipota

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Sala

INGREDIENTS

  • 300 g de capipota de vedella
  • 200 g de vedella
  • 100 g de pèsols negres cuits
  • 250 g de macedònia de verdures
  • 3 cullerades de sofregit concentrat de tomàquet
  • 1 gotet d'oli
  • 1 cullerada de llard
  • 1 tassa de brou de verdures
  • 1 got de vi blanc
  • sal, pebre
  • un pessic de farina de galeta

PREPARACIÓ

Bulliu la carn de vedella i el capipota amb aigua, sal i una mica d'herbes aromàtiques, durant 3/4 d'hora.
Mentrestant, feu un sofregit amb la barreja de verdures (pastanaga, porro, ceba i una mica d'api), tallades ben fines. Quan el sofregit ja estigui a punt, afegiu-hi la carn i 3 cullerades de puré de tomàquet (fet amb tomàquets escaldats amb una mica de sucre i herbes, i barrejat amb una cullerada de melmelada de ceba). Salpebreu-ho i tireu-hi un got de vi blanc. Quan l'estofat ja estigui fet, poseu-hi un pessic de farina de galeta, els pèsols negres cuits i una tassa de brou de verdures. Deixeu-ho coure a foc lent durant 45 minuts, i ja podeu servir-ho.