Empedrat de llenties

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Empedrat de llenties amb alvocat
  • (per a 2 persones)
  • 1 tomàquet d'amanir
  • 2 llenques de cansalada viada fumada
  • 1 ceba
  • 1 pot de llenties cuites
  • 1 alvocat madur
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

1.Comencem l'empedrat tallant el tomàquet i la ceba. Després tallem a daus la cansalada viada fumada i l'alvocat.

2.Barregem dins el bol la ceba, l'alvocat, el tomàquet i les llenties, amb una mica de sal.

3.Daurem la cansalada fumada a la paella i, un cop feta, l'aboquem dins el bol de l'empedrat. I ho deixem marinar.