Cuscús impossible

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cuscús impossible
  • (per a 4 persones)
  • ensalada russa
  • 300 g cuscús precuit
  • 300 g costella de porc
  • 1 safata de xampinyons laminats
  • 2 cullerades de panses
  • 1 culleradeta de comí en pols
  • 1 cullerada de curri
  • 550 ml aigua envasada

PREPARACIÓ

1. Posem una cassola al foc i hi afegim una miqueta d'oli mentre s'escalfa.

2. Hi afegim els talls de costella de porc i els fem daurar. Els fem un parell o tres de voltes perquè es vagin coent uniformement.

3. Hi afegim ara les verdures de l'ensalada russa, perquè deixin anar l'aigua. És important que aquestes verdures siguin descongelades.

4. Hi posem una culleradeta de curri torrat i una altra de comí.

5. Hi posem les panses sense remullar: ho faran amb el suc de la cassola.

6. Tallem uns xampinyons en varetes molt fines i els hi afegim. Ho anem remenant tot plegat.

7. Ara hi tirem l'aigua. Ho deixem fer fins que es cogui tota la verdura.

8. Quan tinguem les verdures cuites i hagi reduït una miqueta l'aigua, hi afegim el cuscús. En farem servir uns 300 g i hem de calcular el doble d'aigua.

9. Apartem la cassola del foc. Amb l'escalfor, el cuscús s'acabarà de rehidratar i quedarà cuit del tot. Ho anem removent perquè el cuscús vagi xuclant tot el líquid i ja el tindrem fet!