Cuixa de pollastre farcida

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Isaac Monzo
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel rural "Els casals", Berguedà

INGREDIENTS

  • 4 cuixes de pollastre de pagès
  • 2 cebes
  • 250 g de cansalada
  • 200 g de cireretes confitades amb armanyac
  • 1 kg d'espinacs
  • 1 dl de nata fresca
  • brou d'ànec
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per fer el farcit, sofregiu la ceba en una cassola amb oli.
Després, fregiu els daus de cansalada en una paella. Quan la ceba estigui rossa, incorporeu-hi la cansalada fregida, les cireres confitades i la crema de llet. Coeu-ho durant 5 minuts i deixeu-ho refredar. A continuació, farciu la cuixa de pollastre i cosiu-la. Salpebreu-la i deixeu-la confitar durant 30 minuts en un brou d'ànec. Tot seguit, deixeu-la al forn a 180 graus durant 30 minuts més. Per fer els espinacs, salpebreu-los i saltegeu-los en una paella amb oli. Per acabar, traieu-li el fil a la cuixa de pollastre i acompanyeu-la dels espinacs i la salseta resultant de la cocció.
Anar al contingut