Creps de marisc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Ollé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Joila, Coma-ruga
INGREDIENTS
- 500 g de marisc
- 100 g de bolets variats (confitats)
- 1 porro
- 2 tomàquets
- 1 ceba de Figueres
- formatge ratllat
- 50 g de farina
- 1 got de llet
- sal
- pebre blanc
- oli d'oliva
- brou Per a les creps:
- 1 copeta de conyac
- 50 g de farina
- 1 ou
- 100 cl de llet
- sal
- pebre blanc
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per fer la pasta de les creps, poseu un ou en un bol i bateu-lo.
Afegiu-hi una mica de llet i farina i remeneu-ho. Després, coleu la pasta. A continuació, esteneu una mica de pasta de creps a la paella i quan estigui cuita doneu-li la volta. Tot seguit, salteu el marisc en una paella amb una mica d'oli. Incorporeu-hi la ceba i el porro trinxats. Després, afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho una mica. Poseu-hi el tomàquet, els bolets, la sal, el pebre, la farina i la llet. Per fer la salsa, poseu oli i farina en una paella i remeneu-ho. Incorporeu-hi la llet i el brou de marisc i torneu-ho a remenar. I ja per acabar, farciu les creps, cobriu-les amb la salsa i el formatge, i gratineu-ho al forn durant 5 minuts. Decoreu-ho amb marisc saltat.
Afegiu-hi una mica de llet i farina i remeneu-ho. Després, coleu la pasta. A continuació, esteneu una mica de pasta de creps a la paella i quan estigui cuita doneu-li la volta. Tot seguit, salteu el marisc en una paella amb una mica d'oli. Incorporeu-hi la ceba i el porro trinxats. Després, afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho una mica. Poseu-hi el tomàquet, els bolets, la sal, el pebre, la farina i la llet. Per fer la salsa, poseu oli i farina en una paella i remeneu-ho. Incorporeu-hi la llet i el brou de marisc i torneu-ho a remenar. I ja per acabar, farciu les creps, cobriu-les amb la salsa i el formatge, i gratineu-ho al forn durant 5 minuts. Decoreu-ho amb marisc saltat.