Copa cruixent de cacau i coco amb crema de mango

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Claudi Uñó
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Uñó, Mataró

INGREDIENTS

  • Per a la galeta de coco i cacau:
  • 100 g de sucre morè
  • 100 g de mantega
  • 100 g de coco ratllat
  • 100 g de farina
  • 20 g de cacau en pols
  • un polsim de sal
  • Per a la crema de mango:
  • 200 g de polpa de mango
  • 4 rovells d'ou
  • 2 ous
  • 60 g de sucre
  • 75 g de mantega
  • Per al saltat de mango:
  • 1 beina de vainilla
  • 100 g de mango
  • 30 g de sucre
  • 30 g de mantega

PREPARACIÓ

Per fer la galeta, poseu en un bol el coco ratllat, el sucre morè, la sal i la mantega i barregeu-ho bé.

Seguidament, afegiu-hi la farina i el cacau i acabeu-ho de barrejar tot junt.

Després, poseu la massa tallada a trossets sobre una safata amb paper sulfuritzat i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.

Per fer la crema de mango, poseu en un cassó la polpa de mango, el sucre, els ous i els rovells i deixeu-ho coure mentre ho remeneu amb un batedor.

Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, deixeu-ho refredar una estona, afegiu-hi la mantega, tritureu-ho tot amb el túrmix i deixeu-ho refredar a la nevera una estona més.

Per fer el saltat de mango, en una paella amb el sucre, la mantega i la beina de vainilla, salteu el mango tallat a dauets durant uns 5 minuts.

Finalment, deixeu-lo refredar una estona a la nevera.

I ja per acabar, poseu la galeta al fons d'una copa, cobriu-la amb la crema de mango i poseu-hi a sobre el mango saltat i tallat a dauets.
Anar al contingut