Col agredolça

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 1 ceba de Figueres
  • 1/2 col petita
  • 1 cullerada de mostassa a l'antiga
  • 1 cullerada de cogombrets agredolços
  • 100 cl de vinagre blanc
  • 50 g de sucre
  • fulles d'estragó fresc
  • 2 salsitxes blanques bratwurst

PREPARACIÓ

Cocció 20 minuts
Preparació 15 minuts

1. Piqueu la ceba i sofregiu-la a foc lent.
2. Bulliu la col tallada a la juliana.
3. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi el vinagre, el sucre i l'estragó.
4. Quan hagi reduït una mica, afegiu-hi la col, la mostassa i els cogombrets agredolços.
5. Deixeu-ho coure a foc suau fins que el vinagre hagi perdut una mica de força.
6. Poseu-ho al punt de sal.
7. Marqueu les salsitxes a la planxa i munteu el plat.