Col agredolça
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 1 ceba de Figueres
- 1/2 col petita
- 1 cullerada de mostassa a l'antiga
- 1 cullerada de cogombrets agredolços
- 100 cl de vinagre blanc
- 50 g de sucre
- fulles d'estragó fresc
- 2 salsitxes blanques bratwurst
PREPARACIÓ
Cocció 20 minuts
Preparació 15 minuts
1. Piqueu la ceba i sofregiu-la a foc lent.
2. Bulliu la col tallada a la juliana.
3. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi el vinagre, el sucre i l'estragó.
4. Quan hagi reduït una mica, afegiu-hi la col, la mostassa i els cogombrets agredolços.
5. Deixeu-ho coure a foc suau fins que el vinagre hagi perdut una mica de força.
6. Poseu-ho al punt de sal.
7. Marqueu les salsitxes a la planxa i munteu el plat.
Preparació 15 minuts
1. Piqueu la ceba i sofregiu-la a foc lent.
2. Bulliu la col tallada a la juliana.
3. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi el vinagre, el sucre i l'estragó.
4. Quan hagi reduït una mica, afegiu-hi la col, la mostassa i els cogombrets agredolços.
5. Deixeu-ho coure a foc suau fins que el vinagre hagi perdut una mica de força.
6. Poseu-ho al punt de sal.
7. Marqueu les salsitxes a la planxa i munteu el plat.