Coca de recapte amb arengades i escalivada

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a la massa:
  • 150 ml d'aigua tèbia
  • 300 g de farina de blat
  • 15 g de llevat
  • farigola seca
  • pasta d'olives arbequines
  • 30 g de llard de porc
  • oli d'oliva
  • Per al farciment:
  • 2 arengades
  • tonyina
  • 4 tomàquets
  • 2 pebrots escalivats
  • 4 albergínies escalivades
  • 1 ceba de Figueres

PREPARACIÓ

1. Desfem el llevat amb aigua tèbia, hi afegim sal i ho reservem.

2. Per fer la massa, posem la farina al robot de fer pa i ho barregem amb la farigola i la salsa d'olivada. Després, hi afegim llard de porc i una mica d'oli d'oliva.

3. Al cap de dos o tres minuts, ja hi ha la massa feta. La deixem reposar durant una hora, tapada amb un drap de fil.

4. Mentrestant, preparem les arengades i les remullem amb llet. Escampem farina per estendre-hi la massa i l'anem treballant.

5. Tallem a trossets els pebrots, les albergínies escalivades, la ceba i el tomàquet.

6. Acabem la coca afegint al damunt de la massa el tomàquet, les albergínies, la ceba, la tonyina, el pebrot i les arengades. I cap al forn, a 180 graus durant 35 minuts.