Civet de senglar amb bolets

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Eduard Azuaza
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià

INGREDIENTS

  • 1kg de cuixa de senglar desossada
  • 1l de vi negre
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 tronxo d'api
  • 1 porro
  • 4 ceps
  • 100 g de fredolics
  • 50 g de camagrocs en pols
  • la pell d'una llimona i d'una taronja
  • 1 canonet de canyella
  • farina
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la cuixa de senglar tallada a trossos, la pastanaga, la ceba, el porro i l'api, tot tallat a daus, la pell de la llimona,
, la pell de la taronja, la canyella, cobriu-ho amb el vi negre i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 hores. Després, separeu el vi, les verdures i el senglar i reserveu-ho.

A continuació, poseu el vi en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu les verdures fins que quedin dauradetes.

Tot seguit, salpebreu els talls de senglar, enfarineu-los i fregiu-los en una cassola amb oli abundant. Quan estiguin dauradets, poseu-los al cassó del vi juntament amb les verdures saltades, els ceps laminats, els fredolics tallats a trossos, els camagrocs en pols, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant dues hores a foc suau.

I ja per acabar, emplateu els talls de senglar amb els bolets i les verdures i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.