Cassoulet momentani

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cassoulet momentani
  • (per persona)
  • cuixa d'ànec confitada envasada al buit
  • 1 cullerada de farina de galeta
  • 130 g de mongetes seques
  • 3 orellanes de tomàquet
  • 3 brots d'all tendre
  • herbes de Provença
  • julivert francès

PREPARACIÓ

1 .Escalfem una paella, hi tirem un raig d'oli i hi sofregim els alls tendres tallats a trossets.
2. Piquem les orellanes de tomàquet i les afegim a la paella. Quan comencin a deixar anar l'aigua, retirem la paella del foc.
3. Un cop fora del foc, afegim a la paella les herbes de Provença.
4. Afegim a la paella les mongetes i tornem a posar-ho tot al foc, ben lent. Passats un parell de minuts, hi afegim una miqueta d'aigua perquè les mongetes no se separin de la pell.
5. Escalfem la cuixa d'ànec al microones sense treure'n el plàstic al voltant de 3 minuts.
6. Traiem la cuixa del plàstic i desossem la peça. La reservem.
7. Quan les mongetes siguin toves, aboquem tot el contingut de la paella en una cassola de fang que pugui anar al forn. Hi posem pel damunt una mica de farina de galeta i fiquem la cassola al forn per gratinar-ho, al voltant de 3 minuts.
8. Decorem el cassoulet momentani amb una mica de julivert i ja el tenim!