Cassola de peix amb romesco

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cassola de peix amb romesco
  • (per a 2 persones)
  • 4 grans d'all
  • 2 tomàquets de pera
  • 1 besuc
  • 200 g de cloïsses
  • 1 grapat d'avellanes torrades
  • 1 grapat d'ametlles torrades
  • 1 nyora seca
  • 1 pebrot de romesco sec
  • vinagre blanc
  • molla de pa
  • 2 torradetes de pa
  • 2 patates
  • 1/2 l de fumet de peix
  • 2 copes de vi blanc

PREPARACIÓ

1. Comencem el plat posant força oli a la cassola i fregint-hi les dues llesques de pa. Mentrestant, esberlem les patates.

2. Ara ja hi podem posar els alls, i quan estiguin fets ho retirem tot.

3. Hi fregim el tomàquet i també el retirem. Preparem la nyora i el pebrot de romesco, els passem per la paella i els posem en un plat.

4. Per fer la picada, posem al vas de triturar tomàquet cru, un grapat d'avellanes, les ametlles i el pa torrat. Hi afegim la nyora fregida i un bon raig de vi. Ho triturem tot.

5. En una cassola amb oli molt calent, hi aboquem la picada que acabem de preparar i hi afegim una mica més de vi. Tirem les patates dins el romesco.

6. Hi afegim una mica de fumet fins que cobreixi les patates. Tallem el besuc, hi posem una mica de pebre i cap a la cassola, amb les cloïsses.

Anar al contingut