Carré de xai amb favetes i salsa d'ostres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Oriol Ivern
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hisop, Barcelona
INGREDIENTS
- ceba tendra
- 4 carrés de xai de 4 costelles cada un
- 300 g de favetes fresques repelades
- 100 ml de salsa d'ostres
- 1 gotet de suc de carn
- 1 iogurt
- menta fresca
- oli d'oliva
- oli de pinyol de raïm
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb oli abundant fregiu el carré de xai salpebrat.
Quan estigui dauradet, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 6 minuts a 190 graus.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tendra picada. Quan estigui rossa, afegiu-hi les favetes, la salsa d'ostres i el suc de carn i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
A continuació, poseu en un bol l'oli de pinyol de raïm i la menta fresca i tritureu-ho amb el túrmix.
Per fer el iogurt de menta, poseu en un altre bol el iogurt, una mica de sal, una mica de pebre i l'oli de menta i remeneu-ho bé amb una forquilla.
I ja per acabar, feu una base al centre del plat amb el iogurt de menta i poseu-hi les favetes a un costat i el carré a l'altre.
Quan estigui dauradet, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 6 minuts a 190 graus.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tendra picada. Quan estigui rossa, afegiu-hi les favetes, la salsa d'ostres i el suc de carn i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
A continuació, poseu en un bol l'oli de pinyol de raïm i la menta fresca i tritureu-ho amb el túrmix.
Per fer el iogurt de menta, poseu en un altre bol el iogurt, una mica de sal, una mica de pebre i l'oli de menta i remeneu-ho bé amb una forquilla.
I ja per acabar, feu una base al centre del plat amb el iogurt de menta i poseu-hi les favetes a un costat i el carré a l'altre.