Canelons de cigrons i pernil dolç

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Clara Fonts (9 anys)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 400 g de cigrons cuits
  • 8 talls de pernil dolç de l'ample o gall d'indi
  • oli
  • sal d'espècies
  • brou (opcional)
  • Per a l'amanida:
  • enciam
  • tomàquets
  • blat de moro
  • panses
  • poma ecològica
  • sal i oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els cigrons en un pot i tritureu-los amb la batedora amb força oli i sal al gust. Si us queda massa espès afegiu-hi una mica de brou.
A continuació, agafeu un tall de pernil, ompliu-lo amb un mica de la pasta de cigrons i cargoleu-lo com un caneló.
Per fer l'amanida, talleu la poma a trossets, sense pelar-la perquè és ecològica, talleu els tomàquets, poseu-ho tot en un bol juntament amb l'enciam, el blat de moro i les panses i amaniu-ho amb sal i oli.
I ja per acabar, poseu dos canelons en un costat del plat i a l'altre poseu-hi l'amanida.