Caldós de tripa de bacallà amb favetes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Caldós de tripa de bacallà amb favetes
  • Ingredients per a 3 persones:
  • 100 g de tripa de bacallà dessalada
  • 150 g de favetes petites
  • 80 g de botifarra negra
  • 20 g de trompetes de la mort
  • 9 ous de guatlla escumats

PREPARACIÓ

1. Talleu a trossets les trompetes de la mort i la tripa de bacallà.

2. Aromatitzeu l'oli de la paella amb uns trossets de botifarra.

3. Poseu-hi les favetes.

4. Afegiu-hi una mica de pebre i sal.

5. Cap dins els bolets!

6. Tireu-hi la tripa del bacallà amb el líquid de cocció.

7. Per acabar, afegiu-hi els ous de guatlla.