Caldós de tripa de bacallà amb favetes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Caldós de tripa de bacallà amb favetes
- Ingredients per a 3 persones:
- 100 g de tripa de bacallà dessalada
- 150 g de favetes petites
- 80 g de botifarra negra
- 20 g de trompetes de la mort
- 9 ous de guatlla escumats
PREPARACIÓ
1. Talleu a trossets les trompetes de la mort i la tripa de bacallà.
2. Aromatitzeu l'oli de la paella amb uns trossets de botifarra.
3. Poseu-hi les favetes.
4. Afegiu-hi una mica de pebre i sal.
5. Cap dins els bolets!
6. Tireu-hi la tripa del bacallà amb el líquid de cocció.
7. Per acabar, afegiu-hi els ous de guatlla.
2. Aromatitzeu l'oli de la paella amb uns trossets de botifarra.
3. Poseu-hi les favetes.
4. Afegiu-hi una mica de pebre i sal.
5. Cap dins els bolets!
6. Tireu-hi la tripa del bacallà amb el líquid de cocció.
7. Per acabar, afegiu-hi els ous de guatlla.