Calamars farcits en tinta

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Barba
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Acontraluz

INGREDIENTS

  • 1,5 kg de calamars
  • bosses de tinta
  • 250 g de ceps
  • 1/2 manat d'espàrrecs
  • 2 cebes tendres
  • 1/2 l de brou vermell de peix
  • farina
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu el fumet de peix i la tinta en una olla per fer la salsa.
Per fer el farcit, poseu en una cassola un rajolí d'oli, la ceba tendra picada, els espàrrecs tallats i les potes dels calamars. Deixeu-ho coure 15 o 20 minuts a foc suau. Després, afegiu-hi els ceps tallats i deixeu-ho coure 15 o 20 minuts més. Tot seguit, poseu el farcit en una màniga pastissera i farciu els calamars. Utilitzeu un escuradents per tancar els calamars i que no s'escapi el farcit. Després, passeu els calamars per farina, saleu-los i fregiu-los en una paella amb oli. A continuació, poseu els calamars a coure dins de la salsa durant 4 o 5 minuts. I ja per acabar, emplateu els calamars, poseu-hi una mica de salsa per sobre i el cibulet picat.
Anar al contingut