Broquetes de musclos amb salsa de iogurt

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Broquetes de musclos amb salsa de iogurt
  • (per a 2 persones)
  • 1,5 kg de musclos
  • 100 g de farina de galeta
  • 100 g d'ametlla marcona crua picada
  • 100 g de llavors de sèsam torrades
  • 1 culleradeta de pebre vermell mòlt
  • 1 ou
  • salsa de iogurt
  • Per a la salsa de iogurt:
  • 1 iogurt grec natural (més àcid)
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • pell ratllada d'una llimona
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 2 cullerades de romesco

PREPARACIÓ

1.Per fer les broquetes, posem en una olla unes fulles de llorer, una mica d'aigua i, a dins, els musclos, a foc fort i tapat durant uns quatre minuts perquè s'obrin.

2.Traiem els musclos i els anem posant a les broquetes.

3.Batem un ou per a la cobertura i fem una barreja amb la farina de galeta, l'ametlla picada i el sèsam torrat. Ho barregem tot.

4.Ara fem la salsa de iogurt. Posem en un bol la salsa de romesco i tres cullerades de iogurt. Una mica de suc de llimona i una espurneta de sal. I ho anem barrejant. Una mica de pell de llimona i julivert. I ho remenem.

5.Posem una mica de pebre vermell per sobre dels musclos.

6.I ara passem la broqueta per l'ou. Després, per la cobertura, i cap a la paella per fregir-la fins que estigui daurada.

7.Acompanyem les broquetes amb la salsa de iogurt.