Bonítol a la papillota

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'avi Pau, Cunit

INGREDIENTS

  • 4 trossos de bonítol fresc de 180 g
  • 2 escalunyes
  • 2 alls tallats a làmines
  • 4 branques de cerfull
  • 1 pastanaga
  • pebre negre en gra
  • ginebrons
  • sal
  • oli d'oliva
  • vi blanc sec
  • paper d'alumini Acompanyament:
  • arròs blanc o pasta fresca

PREPARACIÓ

Per preparar els talls de bonítol, comenceu fent-hi uns petits talls a la superfície, perquè es coguin millor, i saleu-los.
A continuació, talleu a làmines els alls, l'escalunya, la pastanaga, el cerfull i el julivert. D'altra banda, aixafeu una mica els grans de pebre i de ginebró. Per fer la papillota, poseu les verdures i hortalisses, i el pebre i el ginebró, al damunt d'un full de paper d'alumini, col·loqueu-hi després els talls de bonítol, i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i de vi blanc. Plegueu el paper d'alumini fins que us quedi com un recipient tancat hermèticament. I ja per acabar, coeu el bonítol al forn a 190 o 200 graus durant uns 15 o 20 minuts. Podeu servir-lo acompanyat amb arròs, bullit i després saltat en una paella amb una mica d'oli d'oliva.