Bonítol a la papillota
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 4 trossos de bonítol fresc de 180 g
- 2 escalunyes
- 2 alls tallats a làmines
- 4 branques de cerfull
- 1 pastanaga
- pebre negre en gra
- ginebrons
- sal
- oli d'oliva
- vi blanc sec
- paper d'alumini Acompanyament:
- arròs blanc o pasta fresca
PREPARACIÓ
Per preparar els talls de bonítol, comenceu fent-hi uns petits talls a la superfície, perquè es coguin millor, i saleu-los.
A continuació, talleu a làmines els alls, l'escalunya, la pastanaga, el cerfull i el julivert. D'altra banda, aixafeu una mica els grans de pebre i de ginebró. Per fer la papillota, poseu les verdures i hortalisses, i el pebre i el ginebró, al damunt d'un full de paper d'alumini, col·loqueu-hi després els talls de bonítol, i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i de vi blanc. Plegueu el paper d'alumini fins que us quedi com un recipient tancat hermèticament. I ja per acabar, coeu el bonítol al forn a 190 o 200 graus durant uns 15 o 20 minuts. Podeu servir-lo acompanyat amb arròs, bullit i després saltat en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
A continuació, talleu a làmines els alls, l'escalunya, la pastanaga, el cerfull i el julivert. D'altra banda, aixafeu una mica els grans de pebre i de ginebró. Per fer la papillota, poseu les verdures i hortalisses, i el pebre i el ginebró, al damunt d'un full de paper d'alumini, col·loqueu-hi després els talls de bonítol, i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i de vi blanc. Plegueu el paper d'alumini fins que us quedi com un recipient tancat hermèticament. I ja per acabar, coeu el bonítol al forn a 190 o 200 graus durant uns 15 o 20 minuts. Podeu servir-lo acompanyat amb arròs, bullit i després saltat en una paella amb una mica d'oli d'oliva.