Arròs que cura i tonifica

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Carme Ruscalleda
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Sant Pau, Sant Pol de Mar

INGREDIENTS

  • Per a una ració:
  • 80 d'arròs “extra”
  • 1 gra d'all
  • 400 g d'aigua mineral
  • 100 g de filet de rap
  • 1 ceba tendra
  • 1 pastanaga
  • 4 tirabecs
  • 10 fulles de julivert
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó poseu l'aigua a bullir. Mentrestant, peleu l'all, talleu la ceba en làmines fines i, quan l'aigua arrenqui el bull, incorporeu-hi el gra d'all sencer, un fil d'oli i la ceba i deixeu-ho coure durant un minut. Seguidament, afegiu-hi l'arròs, un polsim de sal i deixeu-ho coure durant 9 minuts a foc fort.

A continuació, ratlleu la pastanaga, talleu les tavelles de tirabecs en juliana, afegiu-ho al cassó de l'arròs, passats els 9 minuts, deixeu-ho coure un parell de minuts, poseu-hi el rap, deixeu-ho coure un altre minut, rectifiqueu-ho de sal, retireu el cassó del foc, afegiu-hi el julivert i un raig d'oli, remeneu-ho amb cura i deixeu-ho reposar dos minuts abans de servir-ho.

I ja per acabar, emplateu l'arròs.