Arròs de conill i bolets

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Sucursal

INGREDIENTS

  • 1/2 conill
  • 300 g d'arròs
  • 50 g de mongetes blanques cuites
  • 200 g de bolets
  • 50 g de mongeta verda
  • 1 tassa de tomàquet picat
  • 1 lligat de farigola i romaní
  • pebre vermell dolç
  • safrà
  • sal
  • 1 gra d'all picat
  • 2 l de brou d'au (o d'aigua)

PREPARACIÓ

Prepareu un brou amb la carcassa del pollastre, una branqueta de romaní i una altra de farigola.
Mentrestant daureu el conill en una cassola, amb una mica d'all picat i un tomàquet triturat. Doneu-hi unes voltes i ja podeu tirar-hi la mongeta tendra; poseu-hi també un mica de pebre vermell. Tot seguit, aboqueu-hi el brou de pollastre i deixeu-ho coure uns 20 minuts, després tireu-hi les mongetes cuites amb l'aigua i una mica de safrà. Passats uns minuts, afegiu-hi els bolets, doneu-hi unes voltes, rectifiqueu-ho de sal i ja podeu posar-hi l'arròs. Deixeu-lo coure 12 minuts, i abans d'emplatar, heu de deixar-lo reposar uns minuts.