Arròs amb conill i farigola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Pujades
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La taverna de les cols, Castelló d'Empúries (Alt Empordà)
INGREDIENTS
- 1 conill trossejat
- 1 ceba grossa
- 1 tomàquet madur
- all i julivert
- 1/2 l de brou de carn
- sal i pebre
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- 1 tasseta d'oli
- branquillons de farigola
- 6 tassetes d'arròs bomba
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb una mica d'oli, sofregiu-hi el conill.
Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la ceba picada i el tomàquet. Quan la ceba estigui ben daurada, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo daurar. Seguidament, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure tot junt.
Per fer la picada, poseu en un morter els alls, les ametlles, el safrà i la sal, i tritureu-ho tot. A continuació, barregeu-ho amb una mica de vinagre balsàmic.
Tot seguit, afegiu la picada i la farigola a l'arròs i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més.
I ja per acabar, deixeu-ho reposar 5 minuts i ja ho podreu emplatar.
Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la ceba picada i el tomàquet. Quan la ceba estigui ben daurada, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo daurar. Seguidament, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure tot junt.
Per fer la picada, poseu en un morter els alls, les ametlles, el safrà i la sal, i tritureu-ho tot. A continuació, barregeu-ho amb una mica de vinagre balsàmic.
Tot seguit, afegiu la picada i la farigola a l'arròs i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més.
I ja per acabar, deixeu-ho reposar 5 minuts i ja ho podreu emplatar.