Arròs amb conill i farigola

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Albert Pujades
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La taverna de les cols, Castelló d'Empúries (Alt Empordà)

INGREDIENTS

  • 1 conill trossejat
  • 1 ceba grossa
  • 1 tomàquet madur
  • all i julivert
  • 1/2 l de brou de carn
  • sal i pebre
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • 1 tasseta d'oli
  • branquillons de farigola
  • 6 tassetes d'arròs bomba

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb una mica d'oli, sofregiu-hi el conill.
Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la ceba picada i el tomàquet. Quan la ceba estigui ben daurada, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo daurar. Seguidament, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure tot junt.

Per fer la picada, poseu en un morter els alls, les ametlles, el safrà i la sal, i tritureu-ho tot. A continuació, barregeu-ho amb una mica de vinagre balsàmic.

Tot seguit, afegiu la picada i la farigola a l'arròs i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més.

I ja per acabar, deixeu-ho reposar 5 minuts i ja ho podreu emplatar.