Arepas de yuca (Bunyols de iuca -de la Rai-) - República Dominicana
- Programa: Karakia
- Cuina: Rai Lluberes, Olesa de Montserrat
INGREDIENTS
- Per a 4-6 persones:
- 2 iuques
- llavors d'anís
- 1 rovell d'ou
- mantega o margarina
- oli
- llet
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i ratlleu les iuques. Afegiu a aquesta pasta el rovell d'ou, un raig de llet, una cullerada de mantega o margarina, un grapadet de llavors d'anís i sal. Barregeu-ho tot plegat fins que n'obtingueu una pasta homogènia.
Poseu un bon raig d'oli en una paella i, quan sigui calent, aneu-hi fregint cullerades de la pasta de iuca.
Us han de quedar com una mena de bunyols, ben daurats.
Poseu un bon raig d'oli en una paella i, quan sigui calent, aneu-hi fregint cullerades de la pasta de iuca.
Us han de quedar com una mena de bunyols, ben daurats.