Aperitiefhapjes - 3 (Aperitius - rotllets de salmó) - Bèlgica
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandra Lybaert, Barcelona
INGREDIENTS
- salmó fumat
- mantega
- orenga
PREPARACIÓ
Unteu amb força mantega els talls de salmó fumat.
Enrotlleu-los com si féssiu un braç de gitano i deixeu-los una estona al congelador, tan sols el temps necessari per poder-los tallar més tard i que es desmuntin.
Talleu cada rotllo de salmó en porcions de més o menys un dit de gruix i col·loqueu-les sobre una paperina petita arrissada de les de confiteria.
Escampeu-hi per sobre una mica d'orenga i col·loqueu cada rodanxa de salmó dins una paperina petita i arrissada de les de confiteria.
Enrotlleu-los com si féssiu un braç de gitano i deixeu-los una estona al congelador, tan sols el temps necessari per poder-los tallar més tard i que es desmuntin.
Talleu cada rotllo de salmó en porcions de més o menys un dit de gruix i col·loqueu-les sobre una paperina petita arrissada de les de confiteria.
Escampeu-hi per sobre una mica d'orenga i col·loqueu cada rodanxa de salmó dins una paperina petita i arrissada de les de confiteria.