Amanida top10 de betacarotè
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida top10 de betacarotè
- (per compartir)
- fulles d'espinacs
- enciam vermell
- enciam francès
- enciam de fulla de roure
- 1 cogombre
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- 2 nespres
- 1 pastanaga
PREPARACIÓ
1. Comencem barrejant en un bol les fulles de l'amanida: tallem els enciams i els barregem amb les fulles d'espinacs.
2. Ara fem servir un pelador per fer cintes de pastanaga. Les afegim a l'amanida.
3. Tallem el pebrot vermell a bastonets prims i els aboquem a l'amanida.
4. Pelem i tallem a grills els nespres i els afegim al bol amb la resta d'ingredients.
5. Tallem la ceba tendra a la juliana i el cogombre a rodanxes. Ho incorporem tot a l'amanida.
6. Amanim el top 10 de betacarotè just abans d'anar a taula!
2. Ara fem servir un pelador per fer cintes de pastanaga. Les afegim a l'amanida.
3. Tallem el pebrot vermell a bastonets prims i els aboquem a l'amanida.
4. Pelem i tallem a grills els nespres i els afegim al bol amb la resta d'ingredients.
5. Tallem la ceba tendra a la juliana i el cogombre a rodanxes. Ho incorporem tot a l'amanida.
6. Amanim el top 10 de betacarotè just abans d'anar a taula!