Amanida top10 de betacarotè

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida top10 de betacarotè
  • (per compartir)
  • fulles d'espinacs
  • enciam vermell
  • enciam francès
  • enciam de fulla de roure
  • 1 cogombre
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba tendra
  • 2 nespres
  • 1 pastanaga

PREPARACIÓ

1. Comencem barrejant en un bol les fulles de l'amanida: tallem els enciams i els barregem amb les fulles d'espinacs.
2. Ara fem servir un pelador per fer cintes de pastanaga. Les afegim a l'amanida.
3. Tallem el pebrot vermell a bastonets prims i els aboquem a l'amanida.
4. Pelem i tallem a grills els nespres i els afegim al bol amb la resta d'ingredients.
5. Tallem la ceba tendra a la juliana i el cogombre a rodanxes. Ho incorporem tot a l'amanida.
6. Amanim el top 10 de betacarotè just abans d'anar a taula!