Amanida d'espinacs i escamarlans

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Charli Sadiki
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Xadó, Palafrugell

INGREDIENTS

  • 500 g d'espinacs tendres
  • 8 escamarlans
  • 4 grans d'all
  • oli d'oliva
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Talleu els escamarlans per la meitat, salpebreu-los i daureu-los en una paella calenta amb oli.
Quan estiguin cuits per les dues bandes reserveu-los.

A la mateixa paella, poseu-hi els espinacs i els alls laminats i deixeu-ho coure tapat fins que els espinacs quedin ben tous. Reserveu-los.

A la mateixa paella, feu una vinagreta reduint una mica de vinagre balsàmic, sal, pebre i oli.

I ja per acabar, emplateu els espinacs, poseu-hi a sobre els escamarlans i cobriu-ho tot amb la vinagreta.