Amanida de ruca amb compota de peres

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Xavi Garmendia
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mariona, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 peres blanquilla
  • 50 g de ruca
  • 50 g de cansalada
  • -formatge parmesà
  • vinagre de Mòdena
  • 100 g de sucre
  • una nou de mantega

PREPARACIÓ

Per començar, reduïu en un cassó el vinagre amb el sucre.
Per fer la compota de pera, poseu en una paella la pera tallada a trossos i una mica de mantega i no deixeu de remenar-ho. Quan estigui cuita, poseu-la en un bol i tritureu-la amb el túrmix.

A continuació, sofregiu la cansalada tallada a daus petits en un cassó sense oli.

Finalment, en un bol, barregeu la ruca amb la cansalada i el seu propi oli.

I ja per acabar, emplateu l'amanida de ruca, poseu-hi el parmesà i la compota al voltant i salseu-ho tot amb la reducció de vinagre.