Amanida de pera amb formatge d'ovella curat i móres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Cristina Clemente
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tutusaus, Barcelona
INGREDIENTS
- 3 peres blanquilla
- 200 g de formatge Roncal curat
- 16 móres negres
- menta Per a la salsa:
- puré de poma
- 1 iogurt natural
- mel
PREPARACIÓ
Per començar, talleu les peres per la meitat i després feu-ne làmines.
Disposeu les làmines de pera al plat, tot formant un cercle. A continuació, cobriu les làmines de pera amb unes làmines de formatge i col·loqueu-hi unes móres per sobre. Tot seguit, poseu en un bol el puré de poma, el iogurt natural i una mica de mel. Barregeu-ho bé i salsegeu l'amanida. I ja, per acabar, podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.
Disposeu les làmines de pera al plat, tot formant un cercle. A continuació, cobriu les làmines de pera amb unes làmines de formatge i col·loqueu-hi unes móres per sobre. Tot seguit, poseu en un bol el puré de poma, el iogurt natural i una mica de mel. Barregeu-ho bé i salsegeu l'amanida. I ja, per acabar, podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.