Amanida de pera amb formatge d'ovella curat i móres

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Cristina Clemente
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tutusaus, Barcelona

INGREDIENTS

  • 3 peres blanquilla
  • 200 g de formatge Roncal curat
  • 16 móres negres
  • menta Per a la salsa:
  • puré de poma
  • 1 iogurt natural
  • mel

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les peres per la meitat i després feu-ne làmines.
Disposeu les làmines de pera al plat, tot formant un cercle. A continuació, cobriu les làmines de pera amb unes làmines de formatge i col·loqueu-hi unes móres per sobre. Tot seguit, poseu en un bol el puré de poma, el iogurt natural i una mica de mel. Barregeu-ho bé i salsegeu l'amanida. I ja, per acabar, podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.