Amanida de llagostins amb vinagreta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Mejías
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cap sa sal, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 llagostins
- 8 perles de meló
- 8 perles de síndria
- 600 g d'amanida
- 8 gerds
- 1 mandarina
- 1 cullerada de vinagre de poma
- raig d'oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Bulliu els llagostins en un cassó amb aigua durant 3 minuts i peleu-los.
Per fer la vinagreta de gerds, poseu en un bol els gerds, uns grills de mandarina sense pell, el vinagre de poma, la sal i el pebre. Tritureu-ho una mica amb l'ajuda d'un túrmix. Fiqueu-hi l'oli i torneu-ho a triturar.
Emplateu la barreja d'enciams i les perles de meló i síndria. Poseu-ho per sobre els llagostins i amaniu-ho tot amb la vinagreta de gerds.
Per fer la vinagreta de gerds, poseu en un bol els gerds, uns grills de mandarina sense pell, el vinagre de poma, la sal i el pebre. Tritureu-ho una mica amb l'ajuda d'un túrmix. Fiqueu-hi l'oli i torneu-ho a triturar.
Emplateu la barreja d'enciams i les perles de meló i síndria. Poseu-ho per sobre els llagostins i amaniu-ho tot amb la vinagreta de gerds.