Amanida de llagostins amb vinagreta

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: David Mejías
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cap sa sal, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 llagostins
  • 8 perles de meló
  • 8 perles de síndria
  • 600 g d'amanida
  • 8 gerds
  • 1 mandarina
  • 1 cullerada de vinagre de poma
  • raig d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Bulliu els llagostins en un cassó amb aigua durant 3 minuts i peleu-los.
Per fer la vinagreta de gerds, poseu en un bol els gerds, uns grills de mandarina sense pell, el vinagre de poma, la sal i el pebre. Tritureu-ho una mica amb l'ajuda d'un túrmix. Fiqueu-hi l'oli i torneu-ho a triturar.

Emplateu la barreja d'enciams i les perles de meló i síndria. Poseu-ho per sobre els llagostins i amaniu-ho tot amb la vinagreta de gerds.
Anar al contingut