Amanida de colors

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida de colors
  • escarola
  • enciam de fulla de roure
  • enciam vermell
  • endívia
  • bleda vermella
  • formatge Blue Stanton
  • aranyons
  • nous
  • llavors de sèsam
  • orellanes
  • melmelada de cireres

PREPARACIÓ

1. Tallem les fulles d'escarola, bleda i els dos tipus d'enciam en dues o tres parts, segons la mida de la fulla.
2. Col·loquem totes les fulles de l'amanida en un bol, hi afegim les fulles senceres d'endívia, els aranyons, les nous i les orellanes.
3. Tallem uns trossets de formatge i els afegim a l'amanida.
4. Tirem una mica de melmelada de cireres pel damunt de l'amanida i l'acabem de decorar amb unes llavors de sèsam.