Amanida de colors
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de colors
- escarola
- enciam de fulla de roure
- enciam vermell
- endívia
- bleda vermella
- formatge Blue Stanton
- aranyons
- nous
- llavors de sèsam
- orellanes
- melmelada de cireres
PREPARACIÓ
1. Tallem les fulles d'escarola, bleda i els dos tipus d'enciam en dues o tres parts, segons la mida de la fulla.
2. Col·loquem totes les fulles de l'amanida en un bol, hi afegim les fulles senceres d'endívia, els aranyons, les nous i les orellanes.
3. Tallem uns trossets de formatge i els afegim a l'amanida.
4. Tirem una mica de melmelada de cireres pel damunt de l'amanida i l'acabem de decorar amb unes llavors de sèsam.
2. Col·loquem totes les fulles de l'amanida en un bol, hi afegim les fulles senceres d'endívia, els aranyons, les nous i les orellanes.
3. Tallem uns trossets de formatge i els afegim a l'amanida.
4. Tirem una mica de melmelada de cireres pel damunt de l'amanida i l'acabem de decorar amb unes llavors de sèsam.