Amanida amb seitons

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida amb seitons
  • (per a 2 persones)
  • 6 maduixots
  • encenalls de formatge parmesà
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • nous pelades
  • 1 culleradeta de mostassa antiga
  • fulles de julivert
  • fulles d'enciam
  • 10 seitons nets a filets
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

1. Per fer la vinagreta, barregem en un bol un pessic de sal, oli d'oliva, mostassa i vinagre de Mòdena. Remenem la barreja fins a obtenir la vinagreta.
2. Tallem les nous a trossets i les afegim a la vinagreta.
3. Col·loquem dins d'un bol d'amanida les fulles d'enciam, les fulles de julivert i els encenalls de formatge parmesà.
4. Tallem a trossets els maduixots i els afegim al bol de l'amanida.
5. Amanim el contingut del bol amb la vinagreta. Ho reservem.
6. Ara escalfem una planxa i hi tirem un raig d'oli. Marquem els filets de seitó per la banda de la pell i no els girem perquè quedin cuits per una banda i cruixents per una altra. Retirem els filets de la planxa quan la carn comenci a quedar blanca.
7. Emplatem els filets de seitó a la base del plat i hi muntem al damunt l'amanida del bol. Que vagi de gust!