Amanida amb cansalada rosta

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida amb cansalada rosta
  • (per a 2 persones)
  • raves vermells picants
  • 1 escarola
  • fulles d'espinac
  • 100 g de carn de cranca
  • 150 g de cansalada viada
  • cogombrets agredolços
  • 1 ceba tendra
  • blat de moro torrat

PREPARACIÓ

1. Tallem els raves i els cogombrets. N'aboquem els trossets dins d'un bol gros.
2. Tallem la ceba tendra i l'escarola i les afegim al bol, amb la carn de cranca i les fulles d'espinac. Barregem bé tots els ingredients.
3. Escalfem una paella, hi tirem un raig d'oli i marquem la cansalada, que abans hem tallat a dauets.
4. Per emplatar-ho, col·loquem en un plat el contingut del bol, hi afegim la cansalada viada rostida i hi tirem pel damunt uns grans de blat de moro torrat.