Allipebre d'anguiles

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Sucursal

INGREDIENTS

  • 1 kg d'anguiles
  • 6 alls
  • 25 g de pebre vermell
  • 2 patates
  • 1 bitxo
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 posim de pebre negre
  • 1 polsim de canyella
  • 1/2 l d'aigua
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu un parell d'alls aixafats en una paella amb oli calent, i quan estiguin rossos, afegiu-hi el pebre vermell i l'aigua, perquè no se us cremi.
Mentre comença a bullir, prepareu les patates: talleu-les a làmines com per fer un milfulls, i poseu-les a coure juntament amb l'anguila tallada a trossos. Per acabar de donar-hi gust, tireu-hi uns bitxos trencats. Ha de bullir durant un quart d'hora. Passat aquest temps, desespineu l'anguila i ja podreu muntar el plat. Feu un parell de capes de patata i anguila, pel damunt escampeu-hi la salsa, i acabeu-ho de decorar amb uns alls fregits, una mica de julivert picat i un bitxo tallat petit.