"Els imperdibles" de TV3alacarta

TV3alacarta selecciona cada dia "Els imperdibles", una secció de vídeos que en menys de cinc minuts et posa al dia sobre allò que creiem que val la pena que no et deixis perdre de la programació de Televisió de Catalunya.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de 3Cat
Cuines de Pasqua

Suquet de tripetes de bacallà amb carxofes

Restaurant EL CELLER DE CAN ROCA
Cuiner.- Joan Roca
reemissió

La proposta de dijous és aprendre a fer suquet de tripetes de bacallà amb carxofes, de la mà de Joan Roca, aleshores un jove cuiner que ja mostrava tot el seu talent amb aquest plat d'arrel tradicional. L'emissió és del 1997, quan només feia dos anys que havia aconseguit la primera estrella Michelin (Celler de Can Roca) de les tres que ha rebut.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut