Tothom content en aquest sopar que ha organitzat en Manel
Tothom content en aquest sopar que ha organitzat en Manel
Dimecres, a les 15.50, a TV3

Un sopar de parelles felices, a "Com si fos ahir"

Demà, dimecres 18 de juliol, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol 202 de "Com si fos ahir", la sèrie líder d'audiència de la sobretaula.

En Cesc ha aconseguit un molt bon client i proposa a la Gemma que deixi en Pau Torres i se'n vagi a treballar amb ell. La noia ho acaba acceptant i, de bona fe, ho explica a en Miquel. Ell, encara dolgut amb en Cesc, diu que no ho pot entendre i acaben discutint altre cop.

A casa de la Gemma es fa el dinar de les tres parelles. Tot va com una seda. L'Andreu, la Marta, la Gemma, en Cesc, en Manel, la Tània... Sembla que siguin millors amics, malgrat el passat d'en Cesc i la Marta, i el de la Gemma i l'Andreu. La Joana, que finalment ha aconseguit fer un Skype amb els seus nets, està exultant i s'hi acaba presentant. No espatlla res, però se sent una mica sola enmig de tanta felicitat. De tornada a casa, rep un vídeo de l'Alba i el Martí que li diuen "a tu sí que t'estimem". Crescuda i venjativa, l'envia a en Vicenç. L'home queda fet pols.

La Paula s'està plantejant buscar feina a Alemanya, però diu a en Quim que això no significa cap ruptura. Ell, amoïnat, demana a la Marta que reactivin el pla per aconseguir que l'Armando es jubili. Comencen a pressionar-lo amb un excés de feina i li fan creure que s'oblida de les coses. En Pep està a punt d'espatllar-ho, però l'operació està en marxa.

tv3.cat/comsifosahir

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut