Dissabte i diumenge, a les 14.20

"Ma'Isha, caminar amb orgull" i "La Mare Nostrum", a "Tot un món"

Cada cap de setmana, "Tot un món" s'acosta a la realitat de ciutadans immigrants que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius. A més d'endinsar-se en la vida dels protagonistes, el programa mostra la seva implicació en la societat catalana i la seva visió del món.

Capítol 905: Ma'Isha, caminar amb orgull
Dissabte, 12 de novembre

La Zulaikha Zia és la capitana de l'equip de criquet de Ma'Isah, el primer equip femení d'aquest esport de l'estat espanyol. Tot va començar amb unes classes per reforçar el català pensades per a noies que acabaven d'arribar del Pakistan i va anar evolucionant cap a un espai on compartien les seves inquietuds i desitjos, un dels quals era fer esport i, especialment, jugar a criquet. A Ma'Isah, la Zulaikha hi ha après molt més que català, s'ha pogut treure el títol de monitora de lleure i ha guanyat confiança per continuar amb els estudis. Està fent segon de Batxillerat i treballa dur per aconseguir el seu somni d'estudiar Medicina.  

Capítol 906: La Mare Nostrum
Diumenge, 13 de novembre

Juan Mora fa 5 anys que forma part de la colla Mare Nostrum, guanyadora del Campionat de Catalunya de sardanes d'aquest any. A ell li agrada ballar ja sigui la cúmbia, el vallenato del seu país d'origen, Colòmbia, o zumba, però troba en la música de la sardana una pau especial. El Juan sent el grup com una segona família amb qui es veu mínim 3 cops a la setmana per assajar, perquè "la perfecció no existeix i la colla és molt delicada i s'ha de cuidar".

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 11 de novembre del 2016

Anar al contingut