Dissabte i diumenge, a les 16.00

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira" s'emetrà dissabte, a les 16.00, amb Oriol Rodríguez al capdavant, i diumenge, en una segona edició, també a les 16.00, amb David Clupés

Dissabte, 28 de desembre (16.00)

El programa començarà amb un especial de la secció d'humor "Minuts escombraria" anomenat "Un crim valent", de la mà de Gerard Jubany, Ernest Macià, Sergi Camps, Xavi Espinosa i Carles Roig, i la col·laboració de Carles Porta, en què analitzaran qui ha "matat" el joc del Barça.

Conversaran amb el pilot Isidre Esteve, uns dies abans de començar la seva participació al Dakar 2020. També seguiran la jornada de la Premier League amb Enric Gil. Ernest Macià i Carme Lluveras s'encarregaran de la prèvia del partit de la Lliga ACB entre el Barça i el Reial Madrid, que es jugarà diumenge al Palau Blaugrana.

A la secció "Xip groc", amb Pere Bosch, recordaran l'atleta paralímpica Marieke Vervoort, morta aquest 2019, després de demanar l'eutanàsia.

A "La sobretaula" Pere Escobar conversarà amb l'entrenador de bàsquet Salva Maldonado.

Diumenge, 29 de desembre (16.00)

Començarà el programa amb la transmissió del partit de la Lliga ACB de bàsquet entre el Barça i el Reial Madrid, que es jugarà al Palau Blaugrana, amb Ernest Macià, els comentaris tècnics de Carme Lluveras i el micròfon autònom d'Oriol Rodríguez. També connectaran amb Xevi Soler, que serà al partit de la lliga ACB entre l'Andorra i el Joventut de Badalona.

A "La sobretaula", Pere Escobar conversarà amb el pilot de trial Toni Bou. A la secció "Xip groc" Pere Bosch parlarà de l'atleta Houssame Benabbou. I també entrevistaran el pilot Gerard Farrés, uns dies abans de començar la seva participació al Dakar 2020.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut