Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Jean Paul Gaultier, María Patiño, Jorge Sanz, Samantha Hudson i Francesc Torralba, a "Col·lapse"

Dissabte, 6 d'abril, a les 22.05 i a TV3, a "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, el dissenyador internacional Jean Paul Gaultier, un dels enfants terribles de la moda francesa, explicarà quina és la seva manera d'entendre l'art i la moda.

Gaultier parla de la seva relació amb Madonna -una de les seves muses- i com va néixer la idea de les famoses samarretes marineres que s'han convertit en una de les peces més icòniques de la seva marca. Tot plegat just el cap de setmana que presenta  a Barcelona "Fashion freak show", un musical basat en la seva vida.   

La periodista María Patiño visita per primera vegada TV3 per parlar de tota una vida dedicada a la premsa rosa. També farà confessions molt personals  explicant l'etapa en què va patir un trastorn alimentari com és la bulímia i reflexiona sobre la importància de cuidar-se i valorar els moments de tranquil·litat. Per acabar, rebrà una sorpresa molt especial. 

Es repassarà la trajectòria professional de Jorge Sanz, un dels actors de cinema més carismàtics i prometedors de la dècada dels 80 i 90. Amb una carrera plena de papers memorables, l'actor vindrà a explicar nous reptes cinematogràfics que té entre mans. Però a més, es descobriran un munt d'anècdotes divertides vinculades a la seva peculiar manera d'entendre la vida.    

El filòsof Francesc Torralba obrirà el cor per compartir una de les experiències més doloroses de la seva vida: la pèrdua del seu fill durant una excursió als Pics d'Europa. A través d'aquesta conversa emotiva, Francesc Torralba reflexiona sobre el dol, la resiliència i la recerca de sentit davant les tragèdies de la vida. 

De la mà de Samantha Hudson i del creador de Playground, Isaac Marcet, es faran reflexions vinculades als temes que aborda el nou llibre del periodista "La historia del futuro": el futur, el fet d'apropiar-se del temps, els perills de la intel·ligència artificial o la democratització de la informació, entre d'altres. Un viatge estimulant sobre com la tecnologia modelarà la nostra societat en les dècades vinents.  

Per tancar el programa el Sergi Pàmies com cada setmana farà la seva sessió de coaching 

#Col·lapse3Cat 

Anar al contingut