"El matí de Catalunya Ràdio" parlarà dels millors productes financers per a una bona planificació fiscal

Dilluns, 30 de desembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Francesc Soler, entrevistarà Joan Torres i Maribel Vicente, president i vicepresidenta de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears. Amb ells parlaran dels millors productes financers per fer una bona planificació fiscal.

Tertúlia de periodistes

A les 9.05, la tertúlia, amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses; Xavier Vendrell, empresari, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona.

La incorporació laboral de les persones transgènere

A les 10.05, "En primera persona del plural", parlaran de la incorporació laboral de les persones transgènere amb Àlex Bixquert, Clara Palau, Eloi Martin i Judit Juanhuix.

L'escriptor quebequès Christian Guay-Poliquin

A les 11.07, "Lecturàlia", amb Màrius Serra i Enric Gomà, que fan un "top ten" de les millors recomanacions literàries de l'any 2019. La secció inclourà l'entrevista a Christian Guay-Poliquin, escriptor quebequès que ha guanyat més d'una desena de premis molt importants al Quebec i que presentarà el llibre "El pes de la neu".

El músic Miqui Puig, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el músic i crític musical Miqui Puig i l'oient Jaume Oromí.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

#DinsTeu

Anar al contingut